Hlavní obsah
Článek

Herečka a tanečnice Jenna Dewan (43) zavzpomínala na první dny po narození dcerky Everly (8), kterou má se svým prvním manželem, hercem Channingem Tatumem (43).

Jenna porodila Everly v Londýně, kde tehdy její manžel točil. S novorozenou dcerou pak cestovala do Kanady, kde natáčela seriál Čarodějky z East Endu. Tatum s ní ale jet nemohl.

„Musela jsem s ní v té době cestovat. Chan s námi většinu času nemohl být. Šest týdnů jsem cestovala jenom s Evie a mojí dulou. Bylo to náročné. Měla jsem ji neustále u sebe na place, ale bylo to těžké,“ nechala se slyšet Dewan v podcastu Dear Gabby.

„Řekla bych, že jsem měla hodně poporodních úzkostí. Jako bych se nikdy nezastavila, víte. V noci jste několikrát vzhůru a pak celý den pracujete. Pořád jsem jen kojila, odsávala, a bez partnera to bylo prostě šílenství.“

Jenna a Channing se rozešli v dubnu 2019. O rok později herečka přivítala na svět syna Calluma s divadelním hercem Stevem Kazeem, s nímž je zasnoubená. Druhé mateřství už prý bylo o něčem jiném.

„Tentokrát to bylo mnohem klidnější, přestože byl svět na pokraji šílenství. Doma, v našem láskyplném hnízdečku to bylo jiné,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám