Hlavní obsah
Článek

V nové komedii Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel si zahrála i rapperka Sharlota (27). A hned si pro ni režisér připravil lechtivější roli. Představuje totiž erotický sen jedné z hlavních postav filmu - vojáka Tečky v podání Hynka Čermáka.

Sharlota se ve snu Tečky změní v sexy vojandu, která zapózuje nahoře bez. Samotný Čermák si zahrál také ve strip baru a pobíhal nahý po obchoďáku.

„Ve filmu se sice svlékáme, ale není to film o nahotě, spíš než o svlékání oblečení je o svlékání ze slupek, které každý na sobě má, aby v tomhle světě obstál. Postavy ve filmu se svlékají až na nahé duševní jádro,“ prozradil Čermák.

Snímek pojednává o čtveřici letitých přátel, čtyřicátníků, kteří čelí profesním a životním trablím a výzvám. Do hlavních rolí Hartl kromě Hynka Čermáka obsadil také Martina Pechláta (Prvok), Davida Švehlíka (Šampón) a Martina Hofmanna (Karel).

Spolupráci s herci i režisérem si Čermák pochvaloval. „Líbilo se mi, že Patrik Hartl nedělal kompromisy, film natáčel tak, jak ho měl v hlavě. To je v dnešní době velká výjimka. A pak mě taky bavilo hrát s ostatními kluky. Jsou to parťáci, každý se o sebe sám postará, natáčení s nimi rychle ubíhalo. Takže já vzpomínám jen v dobrém,“ nechal se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám