Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy fitness trenérku si mnozí pamatují ještě ze soutěže StarDance. Martina Marková tančila v roce 2015 po boku Marka Taclíka. Od profesionálního tance utekla k jinému sportu, kterému se poslední roky věnuje naplno. Což také dokazuje její vymakané tělo.

Nedostatky byste na postavě Martiny hledali jen těžko. Sexy blondýnka na sobě tvrdě dřela i v době lockdownu, kdy bylo možné trénovat maximálně venku v přírodě. Poslední rok tak její profesi příliš nepřál. Někdejší tanečnice však neusnula na vavřínech.

„Plním si další ze svých životních snů. S přítelem a s profesionálním týmem v zádech jsem celý rok makala na nové značce, pro kterou jsem mimo jiné sama navrhovala oblečení na cvičení,“ svěřila se Super.cz Martina, která si tak může do životopisu připsat další dovednost. „Je to další krok za mým snem, jsem ráda, že můžu podporovat další sportovce a širokou veřejnost,“ svěřila se Martina, pro kterou je zdravý životní styl alfou a omegou.

Reklama

Další články

Načítám