Hlavní obsah
Článek

Richard Krajčo (46) je hvězdou filmu Gump, který jde právě do kin. I když si řada herců během natáčení vzala pejsky z útulku, kteří ve filmu hrají, Richard s manželkou Karin mezi nimi nebyli. Doma už mají tři čtyřnohé miláčky.

"Karin má tři, další už nemá dovolené," řekl Super.cz se smíchem Krajčo. "Richard má želvy, přes psy jsem já," doplnila s úsměvem Karin, která prozradila, že druhý pes, kterého pořídila, je věrnou kopií Krajča.

"Původně jsem chtěla jednoho psa, australského ovčáka. Pak jsme mu chtěli koupit malýho kamaráda, našli jsme grifonka, který je Richardovi neuvěřitelně podobný. Vybíral jsme ho podle povahy. Ale když si ho Richard vzal do náruče, tak jsme zjistili, že vypadají úplně stejně, normální kopie. A ještě Richard nahodil ten výraz," směje se Karin.

Posledním přírůstkem je fenka pyrenejského horského psa. "Šli jsme psa koupit mamince a vzala jsem dva. Tím snad už končíme," dodává Karin.

S cestováním problém nyní v létě nemají. O psy je doma postaráno. "Máme slečnu, která se nám o psy stará, když jsme pryč. Je to záchrana," vysvětluje zpěvák, který má během léta koncerty s kapelou Kryštof. "A zbytek času v létě budeme trávit jako každé léto na statku, kde to milujeme," vysvětluje.

"Já jsem vymýšlela novou knihu a v pátek si sednu a začnu psát. A pak se mnou v následujícím roce nebude řeč," uzavřela režisérka a spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám