Hlavní obsah
Článek

Pavlína Pořízková (58) už je opět sama. Někdejší hvězda přehlídkovým mol ještě nedávno zářila jako sluníčko po boku slavného scenáristy Aarona Sorkina (60). Nyní ale Pořízková oznámila rozchod.

Důvod rozchodu sice modelka neprozradila, ale na svého již bývalého přítele pěje jen samé ódy. „Jsem tak vděčná za jeho přítomnost v mém životě. Pomohl mi zahojit rány a získat samu sebe. Opravdu nemusí existovat lepší člověk, nebo člověk, který by byl skutečně „dobrý“. Je brilantní, vtipný, zábavný a sexy,“ vysekla svému ex poklonu Pořízková (58).

Ta by o příčině rozchodu i promluvila, ale nepřeje si to její bývalý partner. „Obvykle jsem otevřená, ale tady se jedná i o soukromí někoho jiného, takže toto je vše, co na toto téma řeknu,“ uzavřela Pořízková, která byla 28 let vdaná za hudebníka Rica Ocaska (†75).

Manželé se rozešli roku 2018. Ocasek poté upravit svou závěť, kde vydědil svou manželku s tím, že jej opustila, a vše odkázal svým dětem. Ještě před dokončením jejich rozvodu Ocasek zemřel. Pořízková poté chodila se scenáristou Edem Solomonem (60). Ani s ním jí ale štěstí v lásce nepřálo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám