Hlavní obsah
Článek

Když Nova loni v listopadu oznámila, že po 15 letech skončí populární seriál Ordinace v růžové zahradě, reakce diváků byly rozporuplné. Zatímco jedni konec uvítali, jiní mluvili o velkém zklamání.

Pro ty tak měla televize dobrou zprávu, když v červnu informovala, že rozhodnutí přehodnotila a seriál bude pokračovat dál. Jen se přesune z televizního vysílání na placenou platformu.

Před pár dny padla první klapka „nové“ Ordinace, v níž nechyběly ty největší hvězdy a stálice: Zlata Adamovská (65), Petr Štěpánek, Robert Jašków (54) nebo Martin Zounar (56).

Diváci se mohou těšit také na Ivanu Jirešovou (47), která se v ději objevuje od samého začátku.

„I když s Lucií žiju v baru U Čerta už šestnáct let, na první klapku nových dílů Ordinace jsem se těšila jak malé dítě na Ježíška. Jiné herecké práce mám v posledních týdnech až až, ale být v Ordinaci je pro mě za odměnu, vždyť se pro mě za tu dobu stala druhým domovem,“ svěřila herečka.

Naopak úplným nováčkem v sestavě je Sarah Haváčová, kterou diváci mohou znát například ze seriálu Profesor T.

„Vstoupit do tak dlouho natáčeného a zaběhnutého seriálu, jakým Ordinace je, není jednoduché asi pro nikoho. Nebudu tvrdit, že jsem před první klapkou nebyla nervózní a bez trémy. Ta ale po pár prvních obrazech, které jsem natočila, zmizela a já se začala cítit naprosto komfortně,“ uvedla Sarah a pochválila si trpělivost režiséra Kryštofa Hanzlíka a celého štábu i kladné přijetí ze strany kolegů.

Reklama

Další články

Načítám