Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je dvacetiletá Jamie Lynn Spears také nadanou zpěvačkou a dokonce i občasnou herečkou, její starší sestra Britney Spears je stále mnohem slavnější. Jamie se však stala velice brzy matkou, v šestnácti otěhotněla a v sedmnácti porodila ceru Maddie. Mladá Američanka tak dala přednost výchově dítěte před kariérou.

Jamie Lynn má jméno po obou svých rodičích, Jamie se jmenuje její otec a Lynn matka. Ještě před početím dcery se Jamie objevovala v komediální show All That, také hrála hlavní roli v americkém seriálu Zoye 101, kde představovala Zoey Brooks. Svůj herecký debut si však zkusila ve filmu z roku 2002 Crossroads, kde se v titulní roli objevila její sestra Britney.

Když koncem roku 2007 vyšlo najevo, že je teenagerka Jamie těhotná se svým přítelem Casey Aldridgem, bylo to šokující zjištění, jelikož se do té doby prezentovala jako velmi slušná dívka. P narození dcerky zaplatil magazín OK!  milión dolarů (téměř 20 miliónů korun) za exkluzivní fotografie novopečené mladé maminky s miminkem. Jamie se s Caseym i zasnoubila, ale ještě před svatbou se rozešli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám