Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jirka Mádl natočil opravdu originální novoroční přípitek, ve kterém všem přeje kromě zdraví a štěstí taky pořádnou dávku smyslu pro humor. "Pořád nás straší s tím, jak se příští rok budeme mít blbě, jaká to bude krize, ale na nás si nepřijdou. My jsme Češi a my se umíme těmto věcem smát," říká Jirka, který naráží na svou roli ve filmu Probudím se včera, kde o smích opravdu nouze nebude.

Ve své nejnovější roli se totiž Jiří Mádl (37) představí coby romantický učitel Petr Kovář, který se rozhodl vrátit se do svých studentských let, aby se setkal se svou první a jedinou láskou El. Kvůli ní se dokonce učí tančit, vařit a najde se i několik scének s králíky, které Jirku coby Petra pořádně potrápí.

I přesto si herec natáčení užil, dokonce mu přineslo několik nových poznatků. „Třeba já jsem si tam uvědomil, že i jako ošklivej kluk mám u holek šanci. Že i když neumím vařit, tak to jednou nějaká žena ocení. Že i když neumím tančit, tak že třeba jednou nebudu sám. A dokonce jsem zjistil, že mě ženy mají rády. A nejen ženy, ale třeba i zvířata,“ směje se Jirka.

Na komedii režiséra Miroslava Šmídmajera Probudím se včera se diváci mohou těšit v březnu příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám