Hlavní obsah
Článek

Muzikálovou krásku Mariannu Polyákovou (27) znají divadelní fanoušci většinou z jeviště a v kostýmech. Půvabná brunetka začátkem léta zabalila kufry a odjela načerpat se svým přítelem novou energii do Itálie. Svou dokonalou postavu, kterou by mohla ukazovat častěji, tentokrát předvedla v bikinách.

„Jsem s přítelem na Sicílii v malém městečku Santa Flavia, což je provincie Palerma. Bydlíme v apartmánu přímo na pláži, to je úplně skvělé, stačí pár kroků a jsem v moři. Miluji moře a moc ráda plavu, takže tato pěší vzdálenost je pro mě naprosto ideální,“ sdělila pro Super.cz půvabná Slovenka.

Zpěvačka ráda tráví letní dovolenou u moře, a jak jsme se dozvěděli, ráda se na Sicílii vrací.

„Už jsem byla na Sicílii před dvěma lety, v Trapani, a myslím, že mi Sicílie velmi přirostla k srdci,“ svěřila se mladá zpěvačka.

„Mám hrozně ráda i jejich kuchyň, čerstvě nařezané prosciutto, jejich sýry, olivy, víno, všechno je naprosto delikátní. A kromě toho, počasí je tady vždy jistota, slunce pálí ostošest a na obloze ani mráček. Přesně tak to mám na dovolené ráda. Už teď se těším, na jaké místo vyrazím příště,“ dodala závěrem Marianna, která se těší na návrat do Divadla Broadway, kde ji pravidelně vídáme v muzikálech Kvítek mandragory, Kat Mydlář nebo Muž se železnou maskou.

Reklama

Další články

Načítám