Hlavní obsah
Článek

Herec, režisér a komik Jakub Kohák (49) se pustil do hubnutí. Mnozí by se mohli domnívat, že drží dietu kvůli svatbě, když před časem požádal o ruku svou dlouholetou partnerku a maminku dvou synů, ale omyl. Koháka čeká nová filmová role a zahraje si sportovce.

„Budu hrát tenistu, který se vždycky umísťuje maximálně na 10. místě ve světovém žebříčku. Proto jsem si řekl, že když už na to nedosahuju věkem, mohl bych aspoň tou postavou,“ prozradil s úsměvem.

Čas od času ve zdravém životním stylu poleví. „Bohužel to občas i poruším, sem tam nějaká kalbička a podobně, ale i tak musím říct, že se mi docela daří. Za dva měsíce už mám dole sedm kilo,“ pochlubil se herec.

Léto se chystá trávit s rodinou v Benátkách a bude pracovat na seriálu o házené. Stihne taky letos veselku? „S tou svatbou nevím, to je zatím takové dost v mlze,“ krčí rameny Kohák, který navštívil dostihový den 101. České derby v pražské Chuchli, kde předal jednu z cen.

Ke koním má herec blízko odmalička. „Můj tatínek kdysi taky vlastnil nějaké koně, kteří pak tady v Chuchli závodili, takže jsem sem jako malý často chodil. Znali jsme všechny žokeje, diskutovali s nimi a tak. V té době jsme vlastně byli koňáci,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám