Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Irskou moderátorku Juliu Bradbury (50) sledující na sociálních sítích častují otázkami na její štíhlou figuru. Na hejty je sice zvyklá, ale nedávný dotaz jednoho z trollů ji přesto zaskočil.

„Vypadá, jako kdyby zrovna vylezla z chemoterapie. Podstupuješ chemo?“ komentoval někdo její nedávný snímek v bikinách.

„To mě dost zaskočilo, rozhodně nechodím na chemo, nemám rakovinu,“ uvedla pro The Sun šokovaná televizní hvězda.

„Rozesmutní vás to. Tohle online zesměšňování je ohavné a s podstatou příspěvku vůbec nesouvisí. Ale budu dál promovat pozitivní vnímání ženského těla, protože po padesátce je to obzvlášť důležité. Takže v tom budu pokračovat. Hejtři mě nezastaví,“ nechala se slyšet.

Komentáře přirovnala k šikaně ve škole a shledává je nebezpečnými, podle ní mohou dohnat lidi k depresím a snaze změnit svůj zevnějšek nezdravou formou.

Julia propaguje aktivní životní styl, často sdílí například cvičící videa. Velmi štíhlá je dle vlastních slov od přírody a podle indexu tělesné hmotnosti je její váha zcela v normě, jak sdělila fanouškům v postu, kterým reagovala na hejty. Při svých 175 centimetrech váží zhruba 61 kilogramů.

Reklama

Další články

Načítám