Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos Marie Rottrová (82) oslaví 80. narozeniny. A vypadá neuvěřitelně. Nikdo by jí její věk nehádal. Nemá plastiky a pozor, nenavštěvuje ani žádné speciální kosmetické procedury.

"Na kosmetice jsem nebyla léta, minimálně patnáct roků. Možná začnu. Dostala jsem nabídku, synova partnerka otvírá salón, tak asi začnu, abych ji podpořila. A možná také sebe," řekla Super.cz Rottrová.

Zpěvačka se udržuje stále fit a má také skvělé míry. Ani co se týče postavy, ale nijak zvlášť nedře. "Necvičím denně, mám sérii cviků, které dělám. Chodím na fyzioterapie, na masáže, na ruční lymfodrenáže. A každé ráno si udělám procházku, když jdu pro noviny. Běhám celý den, jsem na nohou," vysvětlila na křtu nové desky operní pěvkyně Kateřiny Kněžíkové, které se stala kmotrou.

Jaký je tedy její recept na vitalitu a mladistvý vzhled? "Nemám žádný recept. Ta otázka padá už dvacet let, já na to nemám odpověď," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám