Hlavní obsah
Článek

Poslední dny se Bohuš Matuš (50) nezastaví. Má jedno vystoupení za druhým a vedle toho řeší zdravotní problémy své manželky. Lucie Matušová musela na nečekaný zákrok v dutině břišní a je aktuálně v nemocnici. Jak zvládá zpěvák s nabitým diářem péči o rodinu?

„Je toho teď hodně. Mám za sebou koncert s Danem Hůlkou na střeše hudebního klubu v Ostravě a další vystoupení mě čekají. K tomu je Lucka v nemocnici. Naštěstí má skvělou maminku a ta mi se vším pomáhá, hlavně hlídat malou Natálku,“ řekl Super.cz zpěvák s tím, že doufá, že manželka bude po zákroku brzy doma.

„Samozřejmě o ni mám strach, už se těším, až bude doma a bude se mnou a s Natálkou jezdit na vystoupení. Dcera už je velká, takže je na nějaký výlet určitě vezmu,“ svěřil se zpěvák, který je rád, že má opět spoustu práce. „Koncert v Ostravě byl skvělý, měl jsem obavy, že mě rockové publikum nepřijme, ale byl jsem velice mile překvapen," svěřil Bohuš.

„Na koncertě jsem se střídal s Danem a Petrem Tomečkem, který hraje na Panovu flétnu. Nakonec jsme s Danem vystřihli také duet z muzikálu Láska nebeská a společně zazpívali slavné Slavíky z Madridu,“ svěřil se zpěvák, kterého během léta s projektem 5 draků v trucku čekají další vystoupení. „Jsem teď v jednom kole, ale po té pauze jsem rád,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám