Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Jennifer Aniston (55) a David Schwimmer (54) při nedávném „slučáku“ prozradili, že pro sebe v době natáčení Přátel měli slabost. Jednou z partnerek herce byla v devadesátých letech i zpěvačka Natalie Imbruglia (46), která na téma románku představitelů Rachel a Rosse dostala otázku v show Kyle and Jackie O.

„Zajímalo by vás, jestli k něčemu došlo? Taky jsem si to myslela! Ale ne, žertuji,“ odpovídala poněkud neurčitě zpěvačka s tím, že už je to hrozně dávno a nepamatuje si to.

„Pamatuji si ale, že jsem se byla podívat na natáčení a všichni byli velmi milí, nevěnovala jsem pozornost tomu, jestli mezi těmi dvěma za mými zády něco probíhá,“ svěřila. „Ale jsem v pohodě se vším, co se tehdy stalo, je to minulost,“ dodala. Se Schwimmerem zpěvačka randila mezi lety 1996 a 1997.

Aniston a Schwimmer přiznali, že pro sebe měli slabost během první série, která vznikala v roce 1994. „Ale ujížděla nám loď, protože jeden z nás byl vždycky ve vztahu a tuhle hranici jsme nikdy nepřekročili,“ uvedl seriálový Ross.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám