Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská modelka a moderátorka Claudia Romani (39) má velký důvod k radosti. Známá sexbomba sice už nějaký ten pátek žije v USA, ale v minulosti se pohybovala hodně blízko italského fotbalového týmu. Dokonce měla mít poměr s někdejší fotbalovou hvězdou Filippem Inzaghim.

Teď už Claudia žije v Miami a nezbývá jí nic jiného než fandit italskému nároďáku aspoň na dálku. Squadra azzura je zatím suverénní a po třech výhrách postoupila na Euru hladce do osmifinále.

Vnadná brunetka si tak pro fotbalisty připravila žhavý dáreček. Na pláži se svlékla do úsporných bikin s tangovými kalhotkami a předvedla několik sexy póz s malým míčem, na kterém nechybělo italské logo.

To snad aby nebyly pochyby, komu tato kočka fandí. Modelka má ostatně s focením bohaté zkušenosti. Proslavila se mimo jiné pózováním pro Playboy, GQ či Maxim, ale také účinkováním v televizních show. Namátkou jmenujme například show Big Brother a Secret Story 9.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám