Hlavní obsah
Článek

Narozeniny oslavila měsíc po porodu nejmladšího syna Karla George ve velkém stylu. Manželka miliardáře Karla Janečka (50) Lilia Khousnoutdinova (35) si sice na rituály potrpí, ale narozeninová oslava probíhala relativně obyčejně v krásné zahradě na Malé Straně. Kousek od ní manželé s dětmi bydlí, takže měla malého synka pár kroků od sebe.

"Od Karla jsem dostala krásných 33 lilií, které miluju. Když už je mám ve jméně, byla by škoda, kdybych neměla ráda třeba jejich vůni. A pak ještě jeden krásný dárek, ale ten je tajný. Všem jsem říkala, že nic jiného než květiny nechci, ale neposlouchají," řekla Super.cz Lilia, když se za ní řadila fronta hostů s dary. Květiny prý navíc využije pro focení, takže budou i k užitku. Sama si k narozeninám věnovala nadační fond Propolis, který bude zaštiťovat její další projekty.

Po porodu už se cítí úplně v kondici. Bez problémů oblékla i šaty, pro které se rozhodla na poslední chvíli. "Ještě před půl hodinou jsem nevěděla, jestli mi budou. Původně jsem si chtěla vzít zelené, ale když jsem viděla, jak je oblečená Olga Lounová, která to tady moderuje, chtěla jsem se s ní sladit," vysvětlila. Jak můžete vidět na fotografiích, ještě se ale dvakrát převlékla.

Reklama

Další články

Načítám