Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny už pomalu klepou na dveře a spousta lidí tak plánuje dovolenou v zahraničí. Herečka Lucie Zedníčková (55) je ale zatím s plány opatrná. Stále pochybuje o tom, že se vše tak rychle vrátí do starých kolejí.

„Na léto zatím nic nechystáme. Na dovolenou určitě chceme, ale kdy na ni pojedeme a kam to bude, necháváme otevřené. Pořád mám pocit, že se může všechno ještě změnit, tak vyčkáváme,“ říká herečka, kterou jsme v doprovodu šestnáctileté Amélie potkali na unikátní výstavě o lidském těle na brněnském Výstavišti.

„Výstava byla úžasná, ale bylo to hlavně díky skvělému komentáři paní Havelkové z pořadatelské agentury. Kdybych tam šla jen tak a četla si popisky, je to polovina zážitku. Celá výstava je ale skvěle koncipovaná a její celistvost a celková myšlenka je dokonale propracovaná. Vidět více než sto padesát exponátů, které prezentují jednotlivé orgány, tělní systém i lidské tělo v pohybu, je fakt zážitek,“ libuje si Zedníčková, která na výlet vyrazila s dcerou.

Ta má na rozdíl od maminky léto nalajnované. Čeká ji natáčení nových projektů i koňské tábory. „Jsem ráda, že mi letos na koně vyjdou alespoň dva týdny, i když jsem chtěla tři. Plány mi ale naruší natáčení, což mi zase tak nevadí, moc mne baví učit se od těch skvělých lidí. Na koni mne zase učí Ondra Kraus a musím říct, že tahle část léta je moje nejoblíbenější,“ říká Amélie Pokorná. Mámu Lucii ovšem čekají dva týdny utrpení. „Mám o ni strach, ale to mám pořád, takže na to spíš nemyslím. Jinak bych se zbláznila,“ uzavírá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám