Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle snímků by si člověk řekl, že jde o modelku, a ne o herečku. Nebyl by daleko od pravdy. Famke Janssen (56) totiž před kariérou v Hollywoodu jako modelka působila.

Krásnou herečku zachytili paparazzi na procházce v New Yorku. A že se na ně vždy vyšvihne. Famke si je vědoma svých sexy dlouhých nohou, a tak je velice ráda ukazuje v minisukních. Za poslední dny ji vyfotili v několika kraťoučkých modelech, jak se můžete přesvědčit níže v galerii.

Janssen se narodila v Holandsku, kde začala v osmdesátých letech kariéru modelky a později pracovala pro velké módní domy jako Yves Saint Laurent, Giorgio Armani či Chanel. Modeling ji ovšem nenaplňoval, tak začala studovat literaturu a tvůrčí psaní, od kterého se dostala až k herectví.

První roli dostala ve snímku s Jeffem Goldblumem Vraždy na pobřeží. Začala se také objevovat v seriálu Star Trek: Nová generace a Melrose Place. V roce 1995 získala roli záporné Bond girl Xenie Onatopp v bondovce Zlaté oko s Piercem Brosnanem.

Dlouhonohou brunetu jste mohli také později vídat v seriálech Plastická chirurgie, Hemlock Grove, Černá listina či Vražedná práva. Letos by se měla ukázat v akčním snímku Dangerous vedla Mela Gibsona a Scotta Eastwooda.

Reklama

Další články

Načítám