Hlavní obsah
Článek

Před měsícem oznámila, že je v radostném očekávání a se snoubencem Jakubem Salkinim se těší na prvního potomka. Teď už se zpěvačka s italskými kořeny Genny Ciatti, která mj. prošla řadou muzikálů, chlubí kulatým bříškem. Super.cz prozradila i pohlaví miminka.

"Bude to holčička. Jsem opravdu šťastná a moc se na miminko s přítelem těšíme. Jen se trochu bojím, aby nakonec nemuselo jít miminko císařským řezem. Doktoři ještě musí zvážit, zda by běžný porod neublížil mé páteři, se kterou mám dlouhodobě vážnější problémy," svěřila své obavy Genny.

Producent Artur Kaiser, s nímž vyprodukovala nejnovější hudební singl a videoklip Vamos a Bailar si s těhotenstvím své svěřenkyně hlavu neláme. Genny totiž i v druhém trimestru chystá vystoupení v Polsku, živé rozhovory do rádií a natáčení nových písní.

"V prvním trimestru mi nebylo nic moc, nevolnosti, nechuť k jídlu, nízký tlak. Pořád jsem spala. Ale teď super. Koncertuju, pracuju a naštěstí nemám žádné chutě, tak se aspoň nepřejídám," dodala Genny, která se snoubencem stihla i dovolenou u moře. "Asi ještě někam vyrazíme, než mě s bubnem nepustí do letadla," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám