Hlavní obsah
Článek

Kalendář nabízí mnoho svátků a významných dnů, mezi kterými nechybí ani ty bizarní.

Ti, kteří vyhledávají důvody k oslavám, mohou slavit třeba Mezinárodní den ptačího zpěvu (2. května), Světový den žen žijících na venkově (15. říjen), ale také Mezinárodní den spodního prádla (3. dubna). Naopak ti, kteří vyznávají chození „na ostro“ slaví právě dnes. Na datum 22. června připadá Mezinárodní den bez kalhotek.

Co na to říkají odborníci? Názory jsou různé. V tropických vedrech, která zažíváme poslední dny, je chození bez spodního prádla vítané, na čemž se mnozí doktoři shodují. Vhodné jsou ovšem spíš šaty a sukně, nejlépe dlouhé, aby se naše intimní partie nedotýkaly znečištěných povrchů.

Z pohledu urologů je naprosto nepřijatelné chodit na ostro v kalhotách. Důvod je jednoduchý - kalhoty zřejmě nikdo nemění tak často, jako spodní prádlo a mnozí si tak zadělávají na infekce močových cest.

Spodní prádlo čas od času nechají doma i slavné tváře. Některé celebrity se tak stanou terčem paparazzi fotografů, jiné vyjdou na ostro zcela záměrně, a to kvůli šatům, pod které se kalhotky zkrátka nehodí. Většinou jde o šaty s vysokými rozparky, ve kterých vyráží na společenské akce, ale i červený koberec. Podívejte se v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám