Hlavní obsah
Článek

Na obrazovku nového kanálu Primy se vrací seriál Rodinná pouta a následně Velmi křehké vztahy, který proslavil herečku Danu Morávkovou (52). "Těší se prý diváci a těším se i já. Byly to krásné časy, na které mám mnoho vzpomínek," řekla Super.cz herečka a pár historek přidala.

"Tehdy byl syn malý, ještě chodil do školky, a když jsem odcházela na natáčení, manžel mi na rozloučenou místo pozdravu vždycky říkal: Buď zlá! Anebo, když jsem se oblékala, poznamenal: Maminka si bere tanga, tak ať běží za Révaiem," vyprávěla nám Dana. "Já svoji postavu Andrey Rubešové milovala, byla to krásná práce a pro mě veliká příležitost," dodala.

Herečka nikdy nelitovala, že vstoupila do seriálů, v nichž ztvárňovala výrazné role, s nimiž si ji diváci propojili. I když kvůli tomu možná přišla i o filmové nabídky, jelikož byla se svými postavami příliš výrazně spjatá.

"Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela. A myslím si, že je lepší, když je herec výrazný, než aby seriálem proplul jako šedá myš a nikdo si ani nevšiml, že v něm vůbec hrál," míní.

Proto se i velmi ráda vrátí ke své postavě z Ordinace v růžové zahradě, když seriál bude dál pokračovat na placeném kanálu. "Budeme točit už v létě, tak se těším. Stejně jako na divadelní představení mého domovského Divadla Bez zábradlí, které tedy otevře až v září, ale mám nějaké letní scény," upřesnila herečka s tím, že ji čeká i další natáčení, o projektech ale zatím konkrétně mluvit nemůže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám