Hlavní obsah
Článek

Pomalu se blíží smutné výročí úmrtí herečky Nayi Rivery (†33) a její otec George nedávno zavzpomínal na svůj poslední telefonát s dcerou, který proběhl těsně předtím, než se utopila. Nyní se rozpovídal o vnukovi Joseym (5), který byl s Riverou ve člunu v době její smrti.

Joseyho vychovává jeho otec Ryan Dorsey a hereččina sestra Nickayla. Chlapec se na maminku samozřejmě hodně ptá.

„Prožil si dost, takže má své vlastní vzpomínky, ale, panečku, daří se mu. Je to silné dítě,“ popsal vnuka George pro Entertainment Tonight.

„Když chce, mluví o mamince, bavíme se o ní. Rychle roste a zvládá to opravdu dobře.“

Loni v červenci vzala Naya synka na loďku na jezero Piru. Šli si zaplavat, ale do lodi se vrátil jenom Josey. Našli ho samotného spícího v lodi o pár hodin později. Po několikadenním pátrání vylovili hereččino tělo, pitva následně prokázala, že utonula.

Není jasné, co se přesně odehrálo, chlapec vypověděl, že mu maminka pomohla do lodi a pak zmizela pod hladinou. V jezeře je mnoho vodních proudů, které podle policie mohly herečku strhnout.

Těsně před smrtí hovořila s otcem, který ji varoval před silným větrem. Loď navíc neměla kotvu. Je tedy pravděpodobné, že si při plavání všimla, že se loď vzdaluje, a snažila se k ní se synem dostat. Zachránila ho, ale pak jí došly síly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám