Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes třiatřicetiletá herečka a modelka Brooke Burns, která se proslavila ve svých dvaceti letech jako sexy záchranářka Jessie Owens v seriálu Pobřežní hlídka, si v těchto dnech užívá dovolené s manželem na Havaji. Při pohledu na její dokonalou postavu se zdá, jako kdyby byla ještě více ve formě než před 13 lety, kdy roli ve veleúspěšném seriálu s Davidem Hasselhoffem a Pamelou Anderson v hlavních rolích ztvárnila.

Burns, jež byla v roce 2004 zasnoubená se svým tehdejším partnerem Brucem Willisem, vypadala v barevných bikinách perfektně a její snoubenec, filmový režisér Gavin O’Conner, se s ní na pláži pyšně ukazoval. Obdivuhodné je, že si Brooke udržela postavu i po porodu svých dvou dcer, které má s dřívějším manželem, modelem Julianem McMahonem.

Brooke Burns se i nadále věnuje herectví, objevila se třeba ve filmu Těžce zamilován, Modelky na zabití, Podvedený osud, Běsnící peklo, Mistresses a v mnoha seriálech. Její sexy snímky pak zdobily obálky pánských časopisů Maxim nebo Stuff.

Reklama

Další články

Načítám