Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská modelka a herečka Sofia Vegara (39) opět použila své silné zbraně, kterými dovádí spousty mužů k šílenství. Na prázdninách v jednom z luxusních resortů v Mexiku se totiž v sobotu opalovala v bikinách vyrobených z poněkud méně látky, než by jihoamerická kráska na své vnady potřebovala. Slídící paparazzi jen litovali, že ačkoli k tomu příliš nechybělo, herečce se nehoda, při které by jí horní díl plavek sklouzl dolů, nestala.

Představitelka Glorie v seriálovém hitu Taková moderní rodinka přitom nedávno přiznala, že jí před lety bylo doporučeno, aby si svá přírodní ňadra nechala zmenšit.

„Když jsem se přestěhovala do Ameriky, byla jsem trochu vnadnější a cítila jsem se jiná. Pamatuji si, že mi před lety jeden novinář řekl, že si myslí, že bych měla podstoupit zmenšení prsou, protože mě tady nikdo nebude brát vážně. Moje máma měla málem infarkt, říkala, že to nemůžu udělat,“ nechala se před časem slyšet Vergara pro magazín America’s Health.

Sofia naštěstí nedala na mylná doporučení a díky svým výrazným křivkám se stala jedním ze sexsymbolů posledních let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám