Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za krásným počasím a koupáním v moři odletěla Dominika Myslivcová (29). Blondýnka si pro dovolenou vybrala jižní Španělsko. Aktuálně si užívá v Marbelle, kde také vystavila své sexy tělo v plavkách.

„Tak teda písek mám i tam, kde by být opravdu neměl, ale tahle pláž stála za to. Krása střídá nádheru,“ svěřila se Dominika, která se pochlubila nejen snímkem z pláže, ale také od hotelového bazénu.

A přestože na sobě blondýnka maká a chodí pravidelně běhat, nevyhnula se negativním komentářům na svou figuru. „Jste krásná, ale proč si nenecháte odsát a vytvarovat nohy od kolen dolů, máte je jak sloupy,“ stálo v jednom z nevybíravých komentářů, se kterým se Dominika lehce popasovala. „Díky za tip, já se hrozně bojím všech plastik kvůli bolesti atd. takže raději jsem přírodní a s těma chybkama, co mám, ale třeba někdy změním názor,“ dodala Myslivcová, která si se svou postavou rozhodně hlavu lámat nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám