Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé šla na zvětšení prsou ve svých 24 letech, od té doby Calista Melissa Mingst z texaského Dallasu podstoupila několik dalších zákroků, za něž dala v přepočtu přes 2,1 milionu českých korun.

Žena přitom neměla malá prsa, přírodní čtyřky jí ale nestačily, podstoupila tak první zákrok. Když se v roce 2008 přestěhovala do Los Angeles, rozhodla se jít pod kudlu znovu. Pak ale výrazně zhubla, prsa se jí zmenšila, a tak se vydala na další zákrok. Při velikosti 30G ale zafungovala přitažlivost a poprsí jí začalo klesat. A to také žádalo úpravu.

„Nejdřív jsem byla velmi spokojená, ale po půl roce začal pravý implantát padat níž než levý. Doktor mě přesvědčil, že to opraví, takže jsem se po roce vrátila a z kliniky odešla s velikostí J,“ svěřila Daily Staru. Ani tehdy to ale nedopadlo ke spokojenosti ženy.

Do rukou se tak svěřila jinému doktorovi s požadavkem na velikost 30K a perfektně symetrická prsa. Poprsí zatížené všemi zákroky ale opět nevydrželo. „Nový operatér to zpevnil, ale škody už byly napáchány,“ uvedla žena s tím, že na spodní straně pravého prsu se jí doslova otevřela kůže.

„Necítila jsem bolest, jen strach. Měla jsem dvě možnosti: nechat si to znovu opravit s tím, že není velká šance na úspěch, nebo implantáty vyndat, nechat prsa zahojit a později to zkusit znovu.“ Vybrala si druhou možnost.

V roce 2017 pak žena po třech letech od vyndání implantátů podstoupila „nové“ zvětšení, a je konečně spokojená. „Lituji, že jsem si rovnou nevybrala mého současného operatéra. Měla bych teď méně jizev po fyzické, psychické i emocionální stránce,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám