Hlavní obsah
Článek

Herce Blaira Underwooda (56) si mohou fanoušci Sexu ve městě pamatovat jako doktora Roberta Leedse, který randil se zrzkou Mirandou, dokud definitivně neskončila se Stevem. A vztah se Blairovi bohužel rozpadl i ve skutečném životě. Po 27 letech manželství oznámil rozchod s herečkou Desiree DaCostou.

Dvojice vydala prohlášení, v němž se dušuje, že nadále zůstanou přáteli. Mají spolu dceru Brielle (22) a syny Blaka (19) a Parida (24).

Blair přijímá převážně seriálové role, ale když za ním před lety přišli tvůrci Sexu ve městě, s díky je odmítl. Nabízeli mu totiž roli partnera Kim Cattrall alias Samanthy, která ze zvědavosti krátce randila s černochem. O takovou postavu Underwood nestál. Až když přišli podruhé, s rolí Leedse, vzbudili jeho zájem.

„Zeptal jsem se, jestli to bude o tom, že je postava černoch, to pro mě bylo klíčové,“ uvedl v podcastu Strong Black Lead.

Když zjistil, že rasa tentokrát nebude předmětem děje, nabídku přijal. Sex ve městě je koneckonců jedním z nejoblíbenějších seriálů jeho dnes již odloučené manželky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám