Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lise Marii Presley (53) se konečně podařilo rozvést s muzikantem Michaelem Lockwoodem (60). Svazek byl oficiálně rozdělen ve středu po pětiletém odloučení, informoval US Weekly.

Dcera legendárního Elvise Presleyho byla v manželství s Lockwoodem deset let a má s ním dvojčata Harper a Finley (12). Ostatní záležitosti jako finanční vyrovnání nebo alimenty na děti jsou dle média stále v řešení.

Lockwoodův právník uvedl, že kytarista neměl v úmyslu nadále zůstávat ve svazku s Presley, a dokonce je zasnouben se Stephanie Hobgood. To si ovšem trochu protiřečí s faktem, že to byl právě Lockwood, kdo léta odmítal rozvod.

S dnes již exmanželkou také sváděl soudní bitvu o dcery. Na Lisu Marii vytahoval její drogovou minulost a tvrdil, že by drogám mohla znovu propadnout, vzhledem ke tragické smrti jejího syna Benjamina, který loni spáchal sebevraždu. Soud nakonec rozhodl o střídavé péči.

Presley má za sebou celkem čtyři neúspěšná manželství. Za zpěváka Dannyho Keougha byla vdaná šest let a měli spolu dceru Riley (31) a zesnulého Benjamina. 20 dní po rozvodu s Keoughem se provdala za Michaela Jacksona, rozvedli se o dva roky později. Bizarní manželství s Nicolasem Cagem pak vydrželo 100 dní, než herec podal žádost o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám