Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na udílení hudebních cen iHeartRadio Music Awards 2021 se to hlubokými výstřihy tentokrát jen hemžilo. Slavné dámy vyšponovaly bujná poprsí a přítomní během příchodů na červený koberec nevěděli, kam s očima.

Nejvíc kůže odhalila nejspíš rapperka Doja Cat. Nejprve se předvedla v kompletně průsvitném outfitu značky Brandon Maxwell, pod nějž oblékla jenom kalhotky. Ten pak vyměnila za o něco umírněnější šaty s kočičkami, výstřih až téměř po pupík však ani tentokrát nechyběl.

Za kolegyní nezaostávala v úsporném outfitu ani další rapová hvězda Megan Thee Stallion. Ta patří pravděpodobně k nejvyvinutějším hvězdám večera. Naopak, že i co je malé, to je hezké, předvedla v hlubokém výstřihu tanečnice Charli D'Amelio.

Pozornosti neušel ani plný dekolt Megan Fox (37), jež doprovodila partnera Machine Gun Kellyho. Demi Lovato (31), jež se nedávno prohlásil/la za nebinární, vynesl/la modrý sametový kostýmek, pod kterým ovšem rafinovaně chyběla podprsenka. Jak to slavným slušelo, si můžete prohlédnout v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám