Hlavní obsah
Článek

Stačila chvilka a už tekla krev. Vojta Drahokoupil (28)zkouší novou roli Ondřeje Macháčka v hitmuzikálu Láska nebeská. Na svou první generálku se těšil, ale zároveň měl pořádné nervy. A musíme říct, že zcela oprávněně. Jeho výkon totiž přišla ohodnotit nejpovolanější osoba.

Své první vystoupení bez diváků odehrál před zraky Jiřiny Bohdalové (92), která dorazila zhlédnout představení muzikálu s hity Waldemara Matušky (†76) na pozvání Zdeňka Zelenky. A hned při první projížděčce nastalo v divadle pořádné drama.

„V jedné scéně jsem se říznul o skleničku, protože mi na jeviště omylem místo plastové sklenky dorazila skleněná, a ta se během herecké akce rozbila,“ sdělil Super.cz představitel hlavní role. Vojtovi začala na jevišti z prstu téct masivně krev.

V rychlosti mu prst vydezinfikoval a obvázal kolega, jeho divadelní brácha Jáchym, Ondřej Bábor. „To se na jevišti stalo úplně poprvé,“ usmál se zpěvák, který s ošetřenou rukou začal v pár minutách opět hrát. Již v příštím týdnu se v Divadle Broadway odehrají představení pro zdravotníky jako poděkování za nasazení v době covidu. „Už se moc těším na představení i na koncerty, po divácích se mi už moc stýská,“ dodal závěrem Vojta, který domů odcházel se zavázaným prstem.

Reklama

Další články

Načítám