Hlavní obsah
Článek

Když krasavec Regé-Jean Page v dubnu oznámil, že se neobjeví v druhé řadě žhavého netflixového seriálu Bridgertonovi, zlomil srdce miliónům fanynek. Show bude pokračovat bez jeho postavy vévody Simona a herec se o svém odchodu nyní rozpovídal víc.

Nervózní z něj prý nebyl, na rozdíl od fanoušků od začátku věděl, že si zahraje jen v první sérii. Když se však o informaci podělil se světem, nechal telefon raději ze svého dosahu, aby se z reakcí nezbláznil.

Odchod pak přirovnal k ukončení střední školy. „Bojíte se neznáma. Říkáte si, že už nikdy nenajdete tak skvělé přátele, a pak prostě jdete,“ popsal v rozhovoru pro Variety.

A nudit se v dohledné době nejspíš nebude. Aktuálně pracuje hned na dvou projektech. Opět ve spolupráci s Netflixem na filmu The Gray Man nebo na adaptaci slavné hry Dungeons & Dragons pod taktovkou Paramount Pictures. Hojně se také spekuluje, že by mohl nahradit Daniela Craiga v roli Jamese Bonda, k čemuž se však zatím nevyjadřuje.

Druhá řada Bridgertonových, jež se zaměří na milostný život nejstaršího ze sourozenců Anthonyho, se právě natáčí a o žhavé milostné scény prý ani tentokrát nebude nouze. Tvůrci potvrdili také přípravy třetí a čtvrté série.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám