Hlavní obsah
Článek

Téměř pětiletá soudní bitva Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) o děti má konečně nějaký výsledek. Soudce John Ouderkirk se rozhodl vyhovět Pittovu požadavku na střídavou péči o pět ratolestí, které má s Jolie. Nejstaršímu Maddoxovi je už 19 let, a tak nebyl předmětem jednání.

„Brad je nesmírně nadšený, je štěstím bez sebe. Všechno, co chtěl, bylo vídat své děti. Pro něj je to skvělý výsledek,“ uvedl zdroj z hercova okolí pro E! News.

Podle něj Pitt od začátku usiloval o možnost trávit s dětmi víc času, což se mu nyní splnilo. Soudce učinil rozhodnutí na základě svědectví lidí, kteří s dětmi hvězdného páru trávili čas, a hodnocení profesionálních terapeutů.

Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) a dvojčata Vivienne a Knox (12) tak budou moci trávit s otcem výrazně víc času než doposud.

Podle dalších zdrojů z okolí páru ale Angelina, která usilovala o výhradní péči, není s verdiktem spokojená a chce v soudu pokračovat, jak uvádí NBC News.

Dle dokumentů, které obdržela agentura Associated Press, herečka kritizovala rozhodnutí soudce s tím, že jí odepřel spravedlivý proces na základě důkazů, které předložila.

Na to Pittův právní zástupce reagoval pro AP následovně: „Ouderkirk provedl za poslední půlrok rozsáhlé a spravedlivé šetření a předběžného rozhodnutí dosáhl po vyslechnutí znalců a svědků.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám