Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do paměti diváků se Dana Morávková (52) zapsala řadou rolí, ale s jednou si ji fanoušci spojují dodnes. Jako mrcha Andrea Rubešová se na obrazovkách objevovala řadu let. A nyní se vrací. „Pro mě to byla krásná příležitost, myslím, že jsem tu potvoru Andreu hrála s velkou chutí,“ svěřila se Super.cz Morávková.

Na obrazovkách v červnu startuje nový kanál Prima Star, který má nabídnout to nejlepší z archivu televize Prima. Vedle zábavních pořadů bude stanice reprízovat také seriál Rodinná pouta, který se před lety těšil velké oblibě.

„Do dneška mají Rodinná pouta i Velmi křehké vztahy velkou základnu diváků, a protože občas Prima opakuje, tak se dívají, fotí a posílají mi fotky na Instagram a mají Andreu rádi,“ řekla Super.cz herečka, která by už v létě měla hrát před živým publikem.

„Do června v Divadle Bez zábradlí hrát nebudeme, v červenci a srpnu ale budeme jezdit po republice a hrát pro diváky venku. A od září už samozřejmě hrajeme u nás v Divadle Bez zábradlí na tisíc procent,“ věří herečka, která kvůli lockdownu skoro rok a půl nestála na jevišti.

Doufá také, že v létě bude moct s rodinou vyrazit na dovolenou. „Už jsme si loni zařídili letošní prázdniny, chtěli bychom jet do Rakouska na kola, ale nesleduji teď zprávy, tak nevím, jaká je situace ohledně cestování,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám