Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Srbská rodačka Nena Ristić (29) stydlivostí netrpí. Klidně si během pobytu v Miami vyjde z hotelového pokoje na balkón oděná jen do miniaturních černých kalhotek. Poklidnou idylku pak doplní cigaretou v jedné a mobilem v druhé ruce a skutečnost, že je téměř nahá, ji nikterak nevyvádí z míry.

Drobná glamour modelka tak poskytla lákavou podívanou na svá odhalená ňadra, což si paparazzi nemohli nechat ujít. Pravdou je, že Nena nahotu příliš neřeší, odvážnější snímky nafotila již několikrát. Před třemi lety například pro magazín Matrix, kde se však zdálo, že měla výrazně větší poprsí.

Ristić je kosmopolitní žena, narodila se 16. února 1982 v Srbsku, vyrůstala ve Švýcarsku a nyní dlouhodobě žije a pracuje v Itálii. Jisté je, že se svůdná brunetka ani po ukončení kariéry modelky neztratí, mluví totiž pěti jazyky - anglicky, francouzsky, německy, srbsky a italsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám