Hlavní obsah
Článek

Velkolepé finále osmé řady show Tvoje tvář má známý hlas přineslo opět parádní podívanou. Diváci se naposledy pokochali šampionskými proměnami svých oblíbených hvězd a tleskali dokonce dvěma vítězům – Haně Holišové (43) a Davidu Gránskému (32).

Kromě jejich parádních napodobenin Lady Gaga a Michaela Jacksona si mohli vychutnat i výtečné duety. Jako u táboráku to vypadalo u Petra Rychlého (58) a Vojty Drahokoupila (28), kteří by z fleku mohli vyprodat Strahov místo bratrů Nedvědů.

David Gránský jako Michael Jackson

Hodně divoký byl duet Bereniky Kohoutové coby Pitbulla a Jitky Boho (32), jež se převlékla za Christinu Aguileru. Roman Vojtek (51) obstál v nelehké úloze a skvěle ztvárnil Karla Gotta. Zdatně mu ve známém duetu Čau lásko sekundovala Iva Pazderková (44) jako Marcela Holanová.

Třetí místo v Tváři patří Albertu Černému (34), který zvládl proměnu v rapperku Doja Cat. Temperamentní vystoupení předvedla také Marta Jandová (49) coby Gypsy Kings. Celkově skončila na čtvrtém místě. Na proměny finálového kola Tváře se podívejte v galerii!

Reklama

Další články

Načítám