Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a influencerka Nikol Štíbrová (37) se měsíc před porodem vdala. Blondýnka si vzala přítele Petra Leitgeba. Veselku se jí podařilo utajit. Svatební fotkou se pochlubila na sociální síti.

„Stihli jsme to. Mr. & Mrs.Leitgeb,“ okomentovala svatbu Štíbrová. Ta se ještě nedávno dušovala, že svatbu do porodu nestihne. „Byla jsem požádána o ruku, ale svatba zatím neklapla. Čekáme, až se to trošku rozvolní, ale před porodem to nakonec nebude," řekla Super.cz před deseti dny Nikol. "Asi to necháme až s tím pořádným večírkem potom," dodala.

Nakonec ale svatební šaty přeci jen oblékla, byť na večírek si ještě bude muset počkat. Přeci jen je v pokročilém stadiu těhotenství. Štíbrová také přiznala, že si na svatby moc nepotrpí. „Nikdy jsem nesnila o vdávání, nevím, jestli jsem svatební typ. Že bych chtěla být princezna, co prochází uličkou a všichni ji chválí, jak jí to sluší? To ne. Spíš bych to brala jako setkání s rodinou a přáteli. A to mi už chybí,“ svěřila Štíbrová, jež má z předchozího vztahu syna Matese (3).

Ke svatbě jí ihned gratulovaly i celebrity. „Velká gratulace, je super, že jste do toho šli. Užijte si ten nádherný den,“ vzkázala Ewa Farna (30). „Jee, krásně, krásná krása, gratuluji,“ přidala se Aňa Geislerová (48).

Reklama

Další články

Načítám