Hlavní obsah
Článek

Karel Janeček (50) a jeho partnerka Lilia Khousnoutdinova (35) se radují z druhého společného dítěte. Po dceři Isabelce mají syna, který dostal jméno po otci, Karel. Lilia nerodila v nemocnici, byla doma, kde jí pomáhala porodní asistentka.

„Rodila jsem doma za Prahou na krásném místě, které máme u potoka. Takže porod byl doslova za hudebního doprovodu řeky. Jsme oba zdraví, malý se má k světu,“ řekla Super.cz Lilia.

„Porod byl krásný, posilující, cítím obrovskou vděčnost. Proběhl hladce a bez komplikací. Porod jsem prožila jako intenzivní čas, velmi krásný čas. Jsem vděčná synovi, že to bylo tak přirozené a jednoduché,“ popsala.

Janeček byl po většinu času porodu přítomný. „Karel byl s námi, v poslední fázi jsem byla jen s asistentkou, a pár chvil po porodu za námi znovu přišel,“ upřesnila kněžka.

V pořadu Showtime pak dodala, jak malý přišel na svět. „Byla jsem ve vaně a šly jsme s porodní asistentkou na procházku, takže jsem porodila mezi vanou a dveřmi.“

Dcera Isabelka přišla na svět v červnu 2018, také doma ve vaně. Z předchozího vztahu má Lilia ještě jednoho syna, Janeček je vedle dvou nejmladších potomků otcem syna a dvou dcer.

Reklama

Další články

Načítám