Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Emily Ratajkowski (32) se sice teprve před dvěma měsíci stala maminkou, ale určitě byste nehádali, že teprve nedávno rodila. Bříško má totiž neuvěřitelně ploché a velmi rychle se dostala do formy modelky.

Běhání kolem syna Sylvestra a tvrdá dřina zřejmě udělalo své. Fotografové Emily zastihli během procházky s manželem a pejskem.

Emily snad jako by naschvál zvolila topík, pod kterým se jí bříško krásně vyjímalo. Na první pohled možná působilo až moc pohuble a pár kilo navíc by Emily neuškodilo. Kráska ale zjevně bere profesi modelky velmi vážně, a už si dokonce troufla na focení v plavkách.

Nedávno se pochlubila sexy snímky v provázkových bikinách. Jako maminka je Emily zkrátka pořád kost a fanoušky na sociálních sítích zásobuje nadále žhavými fotkami. Nestydí se ani odhalit ňadro u kojení, což nás zrovna u Emily, která se ráda předvádí nahá, vůbec nepřekvapuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám