Hlavní obsah
Článek

Na premiéru dokumentárního snímku zpěvačky Pink (44) dorazila i herečka Ruby Rose (35). Ta všechny překvapila výraznou změnou image.

Bývalá modelka roky nosila hnědé vlasy a krátký sestřih, nyní ovšem po nedávném účesu na ježka nechala rostoucí vlasy odbarvit a na fotkách je téměř k nepoznání. Fanoušci ale na sociálních sítích nešetří chválou a její nový styl se jim líbí. Pochvalných komentářů se dočkala i od svých hereckých kolegyň Milly Jovovich a Ashley Benson.

Ruby se hrdě a hlásí k lesbické orientaci. Otevřeně s ní vystoupila už ve svých dvanácti letech, což jí tehdejší spolužáci dali dost 'sežrat'. Slovní i fyzické útoky nebraly konce, v šestnácti musela být dokonce hospitalizována. V minulosti se pokusila i o sebevraždu a v dětství byla zneužita příbuzným. Veřejně přiznala diagnostikovanou bipolární poruchu a klinické deprese, zároveň se identifikuje jako nebinární, gender fluidní.

Rose se od roku 2008 věnuje herectví a největší úspěch zaznamenala v seriálu Holky za mřížemi. V roce 2019 získala roli lesbické superhrdinky v seriálu Batwoman, který sice chystá další sérii, ale herečka se rozhodla dále v něm nepokračovat. Nedávno měl premiéru její nejnovější snímek s názvem Vanquish.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám