Hlavní obsah
Článek

Oznámení o rozpadu vztahu Felixe Slováčka (80) a Lucie Gelemové (41) se dostalo na veřejnost o týden dříve, než bylo plánováno. Kvůli tomuto předstihu a skutečnosti, že je hlavní aktér příběhu Felix Slováček v zahraničí, se začínají rozvíjet nejrůznější teorie, kde bude hudebník po odchodu od přítelkyně žít.

Lucie Gelemová se v obsáhlém vyjádření nechala slyšet, že se saxofonista nastěhuje k synovi. Spekulovalo se ale o tom, že se Slováček vrátí do rodinné vily na pražských Vinohradech, kterou obývá jeho stále ještě právoplatná manželka Dagmar Patrasová (67).

Obrátili jsme se na Felixe Slováčka juniora s dotazem, jestli počítá s variantou, že by poskytl otci azyl. „Samozřejmě jsme se o této variantě bavili. Vždyť je to přece můj táta. Ostatně řešili jsme spolu spoustu dalších zásadních věcí,“ svěřil se Super.cz Felix Slováček mladší, který tedy nezavrhl možnost, že by se k němu otec nastěhoval. „S tatínkem jsme řešili spoustu variant, ale není potřeba to řešit veřejně,“ míní.

Mladý hudebník zároveň popírá, že by snad u sebe doma odmítl svého otce ubytovat. „Je to opravdu lež. Nic takového jsem neřekl. Bavili jsme se o této variantě. Možná to tak bude, možná ne. To nechte na nás,“ dodal.

Situace okolo bydlení umělce, který o víkendu oslaví osmasedmdesáté narozeniny, se nejspíš definitivně vyřeší po jeho návratu z Arménie, kde se aktuálně nachází.

Reklama

Další články

Načítám