Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že částka 1,5 miliónu korun za plastické operace Chloe Ferry (28) nebude tak konečná, jak nedávno hlásala. Podle jejích známých se chystá na třetí operaci nosu, jelikož tu poslední považuje za zpackanou.

„Vždycky říkala, že ta poslední operace byla nepovedená, protože její nosní dírky jsou každá jiná a špička nosu není v pořádku. Chloe je z toho dost špatná a kdykoli ji někdo fotí, vždy potřebuje, aby ji zabírali ze správného úhlu,“ uvedl zdroj, který tvrdí, že už nyní plánuje operaci, aby předešla věčným hejtům na svůj nos.

Bývalá hvězda reality show Geordie Shore si nos nechala poprvé operovat v roce 2016. Po této operaci se jí špatně dýchalo a deníku The Sun tehdy sdělila, že její nosní dírky jsou moc malé. O dva roky později šla na operaci znovu, ale mnozí její novější nos přirovnávají k tomu, který měl Michael Jackson (†50).

Chloe od devatenácti let chodí na botox, prsa si nechala plasticky upravovat už třikrát a rty si také nechává vyplňovat pravidelně. Operací je mnohem víc, ale před pár dny veřejně uvedla, že na nich byla závislá a nyní s nimi končí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám