Hlavní obsah
Článek

Herce Marka Taclíka jako všechny jeho kolegy zasáhla pandemie. Divadla už dlouhé měsíce nehrají, ti šťastnější alespoň natáčeli seriály, případně filmy.

„Během lockdownu jsem se věnoval svým koníčkům a dětem. Pořád jsem hypnotizoval telefon, jestli někdo zavolá, abych ten moment nepromeškal. A pak, když konečně mobil zazvonil, tak se mi vybila baterka,“ pobavil moderátora Miloše Pokorného v Ranní show na rádiu Expres FM.

Aktuálně už Taclík opět točí, a to krimi minisérii s kolegy Ondřejem Vetchým, Matějem Hádkem, Ivanem Trojanem, Petrem Čtvrtníčkem nebo Terezou Rambou. „To je hezká práce,“ říká na konto minisérie České televize Docent.

Objeví se také v režijním debutu Michala Suchánka Večírek, který dotočil loni v létě. „Čekáme, až to půjde do kin, což samozřejmě nikdo neví, kdy bude. Spolupráce s Michalem nebyla úplně jednoduchá, vlastně to bylo úplně šílené. Práce to byla skvělá, ale opravdu výživná,“ popsal s úsměvem natáčení.

Kolegy mu byli Karel Roden, Jiří Langmajer nebo Tatiana Dyková. „Žánrově je to čistá komedie, tak myslím, že to klapne,“ věří Taclík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám