Hlavní obsah
Článek

Archie Harrison oslavil druhé narozeniny a vévoda (39) s vévodkyní (42) ze Sussexu konečně vyslyšeli přání fanoušků a podělili se o chlapcovu aktuální fotografii. Ke snímku, zveřejněnému na oficiálních webových stránkách jejich nadace Archewell Foundation, přidali i poděkování fanouškům a výzvu k pomoci potřebným.

„Jsme dojati, jaké podpory a vřelosti se naší rodině v posledních dvou letech dostává. Mnoho z vás přispívá na dobrou věc Archieho jménem. Podporujete ty, kterým se nedostává. Jsme za to nesmírně vděční.“

U příležitosti chlapcových narozenin pak vyzvali štědré fanoušky, aby zaměřili svou pozornost na zvýšení dostupnosti vakcín proti koronaviru po celém světě, a především v rozvojových zemích.

„Zatímco některá místa se pomalu uzdravují, v mnoha částech světa komunity stále trpí. Přibližně 80 % vakcín, které byly na světě podány, bylo podáno ve vyspělých zemích. Připomínáme, že ve většině světa, především v rozvojových částech, k očkování ještě nedošlo.“

K textu připojili fotku Archieho s balónky. Chlapcův obličej na ní není vidět, ale i tak fanoušky potěšili. Archiemu neopomněla pogratulovat ani královská rodina, která však na oficiálních profilech sdílela pouze archivní snímky. Fanoušky velmi mrzelo, že nebyla k dispozici jeho aktuální fotografie, nakonec se jí ale přeci jenom dočkali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám