Hlavní obsah
Článek

Pohádková princezna z Řachandy, herečka Denisa Pfauserová (35), už bude brzy vdanou paní. Vdávat se bude už v červnu. Ještě před tím stihla poslední dámskou jízdu, když si s partou kamarádek vyrazila na dovolenou do Kostariky.

Upřímně řečeno jsme byli dost překvapení, že jsme ji potkali živou a zdravou. Na dovolené ji totiž potkala spousta nepříjemností, které jsme sledovali v jejích Instastories. "Bylo toho tolik, že jsem dostala přezdívku Calamity Jane," řekla Super.cz Denisa, která nám pár příhod vypočítala v našem videu.

Teď už je Denisa v předsvatebním shonu. Koncem června se vdává za přítele Jana Hrdinu. "Partnerovo příjmení budu mít v občance, už kvůli budoucím dětem, abych neměla problém je vyzvedávat ze školky. Ale v uměleckém si nechám svoje, aby se to lidem nepletlo," smála se.

A jak je na tom s předsvatebními přípravami? "Budeme asi řešit počet hostů podle restrikcí, ale doufám, že už to v tu dobu bude víc než třicet. Máme místo na statku, návrhářka Kamila Vodochodská mi bude šít šaty. Ještě chybí dort a kytky, to ještě musím doladit," doplnila.

Po svatbě ji čeká i velké natáčení. Bude hrát hlavní roli v celovečerním filmu. "Jde o romantickou komedii Pod jednou střechou a točit by se mělo na přelomu srpna a září," dodala Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám