Hlavní obsah
Článek

Miliardář Bill Gates a jeho žena Melinda oznámili, že se po 27 letech manželství rozvádějí. Rozhodnutí přišlo po „velkém přemýšlení“.

„Za posledních 27 let jsme vychovali tři neuvěřitelné děti a vybudovali společnost, která funguje po celém světě a umožňuje mnoha lidem vést zdravý a produktivní život. Nadále sdílíme víru v tuto misi a budeme i dál spolupracovat v nadaci. Ale už nevěříme, že v této další fázi našeho života můžeme být spolu jako pár,“ napsali v prohlášení, které oba zveřejnili na sociálních sítích.

Slavní manželé mají dcery Jennifer (25) a Phoebe (18) a syna Roryho (21). K rozchodu rodičů se vyjádřila i starší z dcer, profesionální jezdkyně na koni Jennifer. Ta ve svém prohlášení uvedla, že pro celou rodinu jde o náročné období a ona sama zatím zjišťuje, jak proces a emoce co nejlépe zvládnout a podpořit jednotlivé členy rodiny. „A jsem vděčná za prostor k tomu,“ uvedla.

Žádné další prohlášení dle svých slov vydávat nebude, fanoušky ale ubezpečila, že jejich podpory si velmi cení. Také požádala o respektování soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám