Hlavní obsah
Článek

Na první letošní dovolenou se Majk Spirit vydal s manželkou Marií a s dcerou, které ještě nebylo ani půl roku. Rodiče neodrazoval věk malé Arie, zvýšená protiepidemická opatření, ani skutečnost, že cestovali na africký ostrov Zanzibar, který některé země označily za rizikový.

„Nikdy jsem neměla obavy z cestování. Snažím se myslet stále pozitivně a mít optimistickou mysl. Jsem přesvědčená o tom, že Aria to cítí, a na cestách byla opravdu úžasná,“ podělila se se Super.cz o zkušenosti z cestování rapperova manželka Maria Dušička.

Ptali jsme se modelky, jestli měla pro miminko nějakou speciální výbavu. „Vzali jsme navíc jen několik kusů oblečení pro případ nouze, tašku naplněnou plenkami a nějaké nové hračky, abychom ji zabavili. Ale v letadle byla zlatá,“ řekla nám krásná maminka.

Z momentek z dovolené je zřejmé, že se Maria dostala velmi rychle na svou váhu před těhotenstvím. „Je to jistě zásluha mých dobrých genů a kojení. Navíc jsem byla v dobré fyzické kondici, než jsem otěhotněla. Svaly mají paměť,“ vysvětluje Maria, která prý stále kojí a doufá, že u toho vydrží ještě minimálně dalších pět měsíců.

Ukrajinská kráska se v minulosti živila jako modelka, ani teď by díky své postavě neměla nouzi o práci. Aktivně se už ale modelingu věnovat nehodlá. „Pochybuji, že bych tu práci chtěla v budoucnu zase dělat na plný úvazek, ale pokud mě poženou na nějaké zajímavé projekty, vždy řeknu ano,“ dodala v rozhovoru pro Super.cz partnerka Majka Spirita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám