Hlavní obsah
Článek

Z Miami se loni Zuzana Belohorcová (48) s rodinou přestěhovala do španělské Marbelly. Dlouho se tam ale neohřáli. Opět se stěhují do nového domova. Marbella je zklamala. A tak se rozhodli pro život na ostrově.

"Stěhujeme se na ostrov Tenerife. Vlastík už tam pro nás vše připravil. Celý náš domov už odplul trajektem, i s dodávkou, kočičkami, s celým naším životem. Vše je zařízené. Zítra odlétám já s dětmi," řekla Super.cz Belohorcová.

Na Tenerife je čeká nový domov. "Máme pronajatý trojpatrový dům s bazénem a s krásným výhledem na celé pobřeží. Děti se těší, už tam byly, velmi se jim tam líbilo," prozrazuje.

Španělská Marbella je totiž moc nenadchla. "Zklamalo nás v Marbelle počasí. Bylo to tam na nás moc hogo foto. Na Tenerife je život bližší tomu miamskému. Děti chtějí být více venku, na pláži, věnovat se sportům, kterým se věnovaly celý rok. Tady stále pršelo a byla zima. To nás trošku zklamalo. Moc jsme Marbelle šanci nedali. Nic nás tady ale nedrželo, neměli jsme ještě ani svůj dům. Proto jsem se rozhodli se přemístit," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám