Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Josefíková (34) je v pokročilém stadiu těhotenství. Nedávno proto odtočila poslední díl Slunečné, aby se odebrala na mateřskou. Herečka očekává svého prvního potomka na konci května a sama ještě neví, na jak dlouho ze seriálu odejde.

Poslední scény se jí už nenatáčely lehce. „Přiznám se, že jsem byla trochu nervózní. Přece jenom už mám hlavu trochu jinde, tak jsem se bála, abych nezdržovala a všechno standardně zvládla. Snad se to povedlo,“ řekla herečka po odtočení několika obrazů. Toho, že se do natáčení pustila a zaskočila za Veroniku Arichtevu (37), která sama odešla na mateřskou před rokem, nelituje.

„Myslela jsem na to, že to byl příjemný skoro rok práce, jak mě na začátku pěkně přijali a jak mi s nimi bylo po celou dobu dobře. A vzápětí na to, že už se odteď můžu soustředit opravdu jenom na příchod miminka.“

S Josefíkovou se loučila Eva Holubová (65) i Maroš Kramár (64). „Kolegové byli všichni skvělí, vzali mě rychle do party, na natáčení s nimi jsem se vždycky těšila. A nezapomenu na to, že i takhle rozsáhlý projekt se dá dělat v klidu, pohodě a rodinné atmosféře,“ prozradila herečka. Díly, které Eva před odchodem na mateřskou dovolenou natočila, budou moc diváci sledovat ještě na podzim.

Reklama

Další články

Načítám