Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Bez zábradlí sice měli zkoušet už od 1. března nový muzikál Kabaret, ale kvůli epidemiologické situaci se rozhodli zkoušení z bezpečnostních důvodů odložit. Nikol Heřmánková Kouklová s manželem Karlem Heřmánkem místo toho odletěli do Spojených států.

"Celý projekt jsme se rozhodli odsunout a den, ne-li hodiny na to, mi zazvonil telefon, jestli bych nepřijel do Ameriky kvůli nějaké menší práci. Prostě osud," řekl Super.cz Karel. "Takže role skoro nestojí a zmínku, ale bylo skvělé z téhle situace odjet," dodal.

Nikol letěla jako doprovod, s manželem si užívali přírodní krásy v horách v Santa Monice a pochvaluje si hlavně to, že se mohli nechat naočkovat pro covidu. V Kalifornii totiž očkují i cizince. "Tady bychom se jako třicátníci dočkali až tak na podzim, takže jsem za to hrozně ráda," svěřila Nikol, která je i s manželem očkovaná u nás teprve před pár dny distribuovanou jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson.

"I když vakcína úplně onemocnění na sto procent nezabrání, alespoň zajistí mírnější průběh. Ve větším klidu tak můžeme, samozřejmě s veškerou opatrností, začít se zkouškami. A všechny zveme od 2. září na náš muzikál Kabaret," uzavřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám