Hlavní obsah
Článek

Už zase rozdává úsměvy na všechny strany. Modelka Pavlína Pořízková (59) si vybrala oscarový červený koberec na to, aby poprvé od smrti manžela Rica Ocaseka vyrazila do společnosti v doprovodu nového muže.

Jejím novým partnerem se stal slavný scenárista Aaron Sorkin (59), se kterým už podle zahraničních médií chodí několik měsíců.

Na oscarovém večeru pár jen zářil a bylo na nich vidět, že jsou zamilovaní. Scenárista je druhým mužem, po jehož boku se Pořízková objevila od rozchodu s manželem. A i první muž byl scenárista, šlo o Eda Solomona (59).

S Ricem byli manželé 28 let, když oznámili v roce 2018, že jdou od sebe. Po této události nechal Ocasek upravit svou závěť, kde vydědil svou manželku s tím, že jej opustila, a vše odkázal svým dětem. Ještě před dokončením jejich rozvodu Ocasek zemřel.

Aaron Sorkin je otcem jedné dcery, kterou má z manželství s Julií Binghamovou, se kterou se rozvedl v roce 2005. Krátce v minulosti chodil s hvězdou seriálu Sex ve městě Kristin Davis. Sorkin je také držitelem Oscara, a to za scénář k filmu Sociální síť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám